Mitsubishi Hero 2.0

 


Mitsubishi Hero är den smarta vardagshjälten som finns där för dig alla timmar och dagar i veckan. Med sin unika design och tekniska innehåll har den allt du kan önska av en luft/luftvärmepump. Bland annat har Hero en smart funktion som kallas I-SEE Sensor vilket betyder att den lär sig vart i rummet du vistas mest och anpassar sen luftflödet därefter. Är rummet tomt kan Hero ställas in för att sänka temperaturen två grader beroende på driftläget, en liten klimatsmart justering som på sikt kan sparar både energi och ekonomi. Är det riktigt varmt ute omvandlas Hero enkelt till en luftkonditionering om så önskas. Det finns också inbyggd WiFi som lätt kan styras via mobilen och appen MELCloud samt en fjärrkontroll som matchar färgen på innerdelen.


IHero har under sommaren 2020 uppgraderats och fått ännu bättre prestanda. Bl.a har den utökats med cirkulationsläge som tar tillvara på värme från andra värmekällor som t.ex braskaminer eller soliga fönster. Värmeväxlaren är förbättrad så att mängden köldmedium minskat med hela 15 %, från 1 kilo till 850 gram.
Det betyder att HERO är anpassad för framtida miljökrav och blivit ännu mera miljövänlig.


 

Mitsubishi Hero
Hero läser av dina positioner och rörelser i rummet som sedan sparas och anpassas med att rikta luftflödet där det behövs.

 

Hero renar luften från damm, mögel, pollen och andra oönskade partiklar med hjälp av sitt Plasma Quadfilter. Det här är en av de tystaste luftvärmepumparna som finns och kan smidigt ändras till nattläge för den som är extra ljudkänslig. Med veckotimern ställs driftläge och temperatur in som kan anpassas upp till fyra händelser per dag. Mitsubishis luftvärmepumpar är speciellt framtagna för vårt tuffa klimat här i norden vintertid och är de enda på marknaden som klarar av att ge en god värme inomhus även när det är riktigt kallt ute.

mitsubishi-hero

Tynderö Teknik
Hero är testad hos ett oberoende testlaboratorium och klarar extremkyla ända ner till -35. Den har ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kilowatts förbrukning ger den tillbaka hela 5,2 gånger i värme. Det kan jämföras med ett el-element som har SCOP 1, alltså 1 kilowatt in 1 kilowatt ut. Det ingår också 5 års garanti när din Mitsubishi HERO är installerad av oss som godkända installatörer.

 

 Mitsubishi Hero tekniska specifikationer


DOKUMENT


För mer information eller offertförfrågan kontakta oss här.