Mitsubishi KJ Golvmodell


Mitsubishi KJ golvmodell är för dig som vill ha effektiv och diskret värme. Det här är en av marknadens tystaste modeller med sina oslagbart låga 19 dB(A). Det är tack vare den fina utformningen av fläktbladen som gör det möjligt och som även ger en effektivare spridning av den goa värmen vintertid och svalkande kyla sommartid.

Inomhusdelen har ett kompakt format som gör den lättplacerad och kan även byggas in i en vägg om så önskas. Precis som övriga Mitsubishis luftvärmepumpar har golvmodellen den revolutionerande Hyper Heating-funktion, vilket betyder att den ger samma värme ned till -15°C och fortsätter sen att ge bra värme ända ner till -25°C. Varma sommardagar förvandlas den med några enkla knapptryck på fjärrkontrollen till en luftkonditionering som ger skön svalka inomhus.

Med fjärrkontrollens hjälp går det också att programmera golvmodellen för automatisk drift enligt ett veckoschema eller ställa in temperaturen efter hur man är hemma under dygnet. Det i sin tur hjälper till att spara både pengar och energi på ett klimatsmart sätt.

Traditionella luft/luftvärmepumpar startar ofta på en bra värmenivå som sen minskar i sin kapacitet ju kallare det blir utomhus. Alla Mitsubishis luftvärmepumpar är speciellt framtagna för vårt kräva nordiska klimat vintertid och är de enda på marknaden som klarar av att ge en god värme inomhus även när det är riktigt kallt ute. Det ingår också 5 års garanti när luftvärmepumpen är installerad av oss som godkända installatörer.

Mitsubishi KJ Golvmodell tekniska specifikationer tekniska specifikationer


DOKUMENT

För mer information eller offertförfrågan kontakta oss.