Mitsubishi Ninja


Vill du ha en luftvärmepump med miljön i fokus och den senaste tekniken samtidigt som du får en effektiv och behaglig värme inomhus. Då är Mitsubishi Electrics nya MSZ-Ft Ninja med beteckningen SC något för dig.

Beteckningen SC står för Scandinavia och modellen är speciellt anpassat för vårt nordiska klimat med en rad smarta funktioner. Verkningsgraden på 4,7 (SCOP), betyder att den ger 4,7 gånger mer värme per krona jämfört med ett vanligt elelement. Även om det är riktigt kallt ute kan du känna dig trygg med Ninja som ger värme ända ner till -35°C och självklart också det omvända när det är värmebölja sommartid, med bara några enkla knapptryck blir det skön svalka inomhus. Den inbyggda WiFi-styrningen stys enkelt via appen MELCloud.

Vi har redan hunnit installera några exemplar och är väldigt imponerad av Ninja, det här en luftvärmepump som kommer bli mycket omtyckt av både oss och våra kunder.
I

I
Ninjas ljudnivån är låg, bara 19 decibel och är ungefär lika högt som en viskning. Innerdelens smäckra designen gör att den är lättplacerad och smälter fint in i de flesta miljöer. Finns det en annan värmekälla som t.ex en öppen spis eller braskamin slås automatiskt cirkulationsläget igång vid uppnådd temperatur. Det nya köldmediet R32 har låg miljöpåverkan. Även veckotimern kan hjälpa till att spara både miljö och plånbok. Behövs det underhållningsvärme i t.ex en sommarstuga eller ett garage har Ninja en 10 gradersfunktion.


DOKUMENT

Ninja Produktbeskrivning PDF


Kontakta oss så berättar vi mer om nya Ninja.