Mitsubishi Solid


Mitsubishi Solid är den pålitliga och ekonomiska luftvärmepumpen med alla fördelar du kan tänka dig. Den har hög energieffektivitet och förbättrade luftriktare som dirigera luftströmmarna med att sprida värmen i huset på bästa sätt. Innedelen är smidig, lättplacerad och ljudnivån är lika tyst som en viskning. Precis som alla nya Misubishi värmepumpar har Solid inbyggd WiFi som lätt kan styras via mobilen och appen MELCloud vilket ger dig full kontroll oavsett var du är. Appen är överordnad den traditionella fjärrkontrollen som också ingår.

Solid miljöbildSolid har en energieffektivitet med ett SCOP på 4,7 vilket innebär att för varje kilowatts förbrukning ger den tillbaka hela 4,7 gånger i värme. Det kan jämföras med ett vanligt elelement som har SCOP 1. Så för varje krona som betalas för värmen ger Solid tillbaka 4 kronor och 70 öre.

Mitsubishis luftvärmepumpar är speciellt framtagna för vårt tuffa klimat vintertid samtidigt som de klarar av att ge den där sköna värmen inomhus när det är riktigt kallt ute. Med andra ord är Solid ett riktigt bra val som ger dig mycket värmepump för pengarna. Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder Solid AP 42 (med hög effekt vid -15) som ett fåtal återförsäljare har fått förmånen att sälja i Sverige. Det ingår 5 års garanti när din Mitsubishi Solid är installerad av oss som godkända installatörer.

Teknisk specifikation Solid


DOKUMENT


För mer information eller offertförfrågan kontakta oss.